GEWONE OPENINGSTIJDEN en meer….

Er zijn momenteel landelijke maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het Corona virus. Op dit moment gaat winkelen helaas anders dan normaal. We willen u zo lang mogelijk van dienst kunnen blijven en daarom zullen wij een aantal preventieve maatregelen nemen:

  • Wij zullen voorlopig geen gaatjes meer zetten.
  • Wij nemen (liever) GEEN contant geld meer aan en vragen u vriendelijk om te pinnen. De pin wordt steeds schoongemaakt en vraag gerust om hygiënische doekjes mocht u het zelf voor het pinnen nog willen reinigen.
  • Wij zullen in de winkel meer afstand (1,5 m) houden van elkaar dan we gewend zijn en vragen u om zelf colliers, ringen etc. om te doen bij het passen.
  • Als u een horloge brengt waar een nieuwe batterij, plaatsen wij deze veelal direct, maar kunnen het horloge niet meer bij u om doen.
  • In de winkel doen wij er alles aan om oppervlakken, pinautomaat en handgrepen schoon te houden en nemen wij álle maatregelen m.b.t. de hygiëne die het RIVM aanbeveelt. 
  • Er worden géén horloges en sieraden per post/koerier verzonden! Al uw waardevolle eigendommen liggen veilig opgeborgen als er een acute noodsituatie ontstaan.

Wij zijn geopend tijdens onze normale openingstijden.

Kunt u niet naar de winkel komen of gaat u nu liever niet naar buiten?  Wij kunnen uw bestelling of reparatie afhalen en afgeven, waarbij we alle contactregels in acht nemen.

Heeft u vragen?
038-3636099 of danielsjuwelier AT solcon.nl Wij staan voor u klaar.