GEWONE OPENINGSTIJDEN en meer….

Er zijn nu nog volop maatregelen van kracht in de strijd tegen het Corona virus. We staan nu aan het begin van de anderhalve meter samenleving, waarin winkelen een nieuwe ervaring wordt. We blijven de service verlenen, zoals u van ons gewend bent, maar hebben een aantal preventieve maatregelen moeten nemen:

  • Wij zetten oorgaatjes op afspraak! Kom (zonder Corona gerelateerde ziekteverschijnselen) met hooguit twee personen: moeder en kind. En neem gerust een eigen mondkapje mee…
  • Wij nemen (liever) GEEN contant geld meer aan en vragen u vriendelijk om te pinnen. De pin wordt, zoals alle contactpunten, schoongemaakt en vraag gerust om hygiënische doekjes mocht u het zelf voor het pinnen nog willen reinigen.
  • Wij zullen in de winkel afstand (1,5 m) houden. We hebben onze winkel hieraan aangepast en onder andere schermen geplaatst. We vragen u om (zoveel mogelijk) zelf colliers, ringen, etc. om te doen bij het passen.
  • Als u een horloge brengt waar een nieuwe batterij, plaatsen wij deze veelal direct, maar kunnen het horloge niet bij u om doen.
  • In de winkel doen wij er alles aan om oppervlakken, pinautomaat en handgrepen schoon te houden en nemen wij álle maatregelen m.b.t. de hygiëne die het RIVM aanbeveelt. 

Wij zijn geopend tijdens onze normale openingstijden.

Kunt u niet naar de winkel komen of gaat u nu liever niet naar buiten?  Wij kunnen uw bestelling of reparatie afhalen en afgeven, waarbij we alle contactregels in acht nemen.

Heeft u vragen?
038-3636099 of danielsjuwelier AT solcon.nl Wij staan voor u klaar.