GEWONE OPENINGSTIJDEN en meer….

Er zijn momenteel landelijke maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het Corona virus. Op dit moment gaat winkelen helaas anders dan normaal. We willen u zo lang mogelijk van dienst kunnen blijven en daarom zullen wij een aantal preventieve maatregelen nemen:

  • Wij zullen voorlopig geen gaatjes meer zetten.
  • Wij nemen (liever) GEEN contant geld meer aan en vragen u vriendelijk om te pinnen. De pin wordt steeds schoongemaakt en vraag gerust om hygiënische doekjes mocht u het zelf voor het pinnen nog willen reinigen.
  • Wij zullen in de winkel meer afstand (1,5 m) houden van elkaar dan we gewend zijn en vragen u om zelf colliers, ringen etc. om te doen bij het passen.
  • Als u een horloge brengt waar een nieuwe batterij, plaatsen wij deze veelal direct, maar kunnen het horloge niet meer bij u om doen.
  • In de winkel doen wij er alles aan om oppervlakken, pinautomaat en handgrepen schoon te houden en nemen wij álle maatregelen m.b.t. de hygiëne die het RIVM aanbeveelt. 

Wij zijn geopend tijdens onze normale openingstijden.

Kunt u niet naar de winkel komen of gaat u nu liever niet naar buiten?  Wij kunnen uw bestelling of reparatie afhalen en afgeven, waarbij we alle contactregels in acht nemen.

Heeft u vragen?
038-3636099 of danielsjuwelier AT solcon.nl Wij staan voor u klaar.