Op 1 april 2011 namen Gert en Wieke Raap Juwelier Daniëls over. De juwelier komt voort uit drie generaties juweliers. Na 12,5 jaar is het stel niet meer weg te denken van het Markeresplein.

Juwelier Daniëls is het vertrouwde adres voor reparatie opdrachten. Daarnaast heeft de juwelier een uitgebreide horloge- en sieradencollectie voor alle generaties. Wat te denken van een bestekje, een verzilverde spaarpot of een plaatarmbandje met een naam erop.  Voor de iets oudere kids zijn er de Bellini sieradensetjes en beads, maar ook Garonne kinderhorloges of lieve hangertjes en ringetjes. Het horlogemerk Danish Design en sieradenlijnen van Ania Haie, Rosa di Luca en MY iMenso Carezza zetten de trend met fijne sieraden,layering en veel glamour en kleur. Net binnen zijn de Rosa Beads, de nieuwste beads die op alle bekende bedelmerken passen. Tenslotte vind je klassiek, designvolle vormgeving en ambacht binnen merken als NOL sieraden, Coby van den Bor, Bastian Inverun, Breuning, Fjory en Eclat.

‘Het jubileum gaan we vieren met een extra gezellige decembermaand’, aldus Wieke Raap. In de maand december deelt de juwelier 12 mooie kado’s uit! Vanaf deze week maakt elke kopende klant kans op één van de kado’s die in de jubileumetalage staan. Zaterdag, 30 december, is om 11 uur de trekking en kunnen de winnaars onder het genot van oliebollen de kado’s afhalen. ‘Zo sluiten we 2023 feestelijk af en hopen we op een prachtig 2024!’

De prijzen

Boccia Titanium bicolor collier t.w.v. € 209,-

Boccia Titanium herenhorloge t.w.v. € 199,-

Danish Design dameshorloge t.w.v. € 129,-

Coby van den Bor, oorhangers met maansteen t.w.v. € 74,-

Ania Haie vergulde sieradenset, armband en collier t.w.v. € 74,-

Zilveren koordcollier t.w.v. € 49,95

JOSH Accesoires, leren armband t.w.v. € 45,-

Stalen herenarmband t.w.v. € 35,-

Kinderbestekje, `Beer‘ (incl. naam gravering) t.w.v. € 32,95

Zilveren oorringen t.w.v. € 29,-

Zilveren papercilp oorsieraden t.w.v. € 29,-

Zilveren paperclip armband t.w.v. € 25,-

Op dinsdag 2 januari zijn we gesloten