Winkelen is helaas niet meer mogelijk… Zonder een webshop is dat lastig, maar we zijn gewoon in de winkel aanwezig en kunnen via beeldbellen, whatsapp, email en andere social media met elkaar communiceren.

Winkelen

Op onze website vind je onze ‘Lockdown Specials. In onze speciale lockdown folder op onze website vind je een klein deel van onze collectie.

Het blijft ook mogelijk om een horloge of sieraad uit onze etalage te bestellen. Kom gerust een kijkje nemen. Verder bieden wij je de mogelijkheid door middel van beeldbellen of whatsapp samen een passend cadeau uit te zoeken.

We hopen je op deze manier zo goed mogelijk te kunnen helpen om een cadeau te vinden.

Reparaties

We blijven open voor batterijwissels en horloges en sieraden repareren. We blijven alle reparatiewerkzaamheden verrichten die je van een juwelier mag verwachten.

We zijn open van 10:00 – 17:00 uur en er mag maar één persoon binnen voor het afgeven en ophalen van reparaties.

Bezorgen

Dagelijks brengen we je bestellingen aan huis. We rijden tussen 15:00 en 18:00 uur in de gemeente Kampen, Zwartewaterland, Zwolle en Noordoostpolder en anders in overleg.

Garantie en ruilen

Op alle sieraden en horloges is garantie van toepassing, zoals vastgesteld door de fabrikant. Meldt een garantieclaim binnen de garantietermijn, waardoor we de garantie naar tevredenheid af kunnen ronden.

Het ruilen van een sieraad of horloge is pas na 19 januari mogelijk. Laat het sieraad of horloge in het doosje, want bij krassen en beschadiging kunnen we niets terug nemen.

Bereikbaar

We zijn bereikbaar via:

  • algemeen/reparaties: 038-3636099
  • verkoop/reparaties: whatsapp 06-38923552
  • verkoop: beeldbellen 06-38923552
  • algemeen: email info@juwelier-daniels.nl