Met Aller Spanninga hebben wij een kwalitatief en prachtig Nederlands trouwringenmerk voor het aankomend bruidspaar in huis. De designcollectie biedt een uitgebreid aanbod gouden relatieringen voor elk budget. De ringen zijn bovendien aan te passen, zoals de breedte, de kleur en het aantal diamanten.

……“Met Aller Spanninga en Simon en Söhne kunnen wij nagenoeg alle wensen op het gebied van relatieringen verwezenlijken”.

Met Simon & Söhne bieden wij de mogelijkheid om een set relatieringen helemaal zelf te ontwerpen met de configurator. Samen kunnen jullie thuis inspiratie opdoen. In de winkel helpen wij jullie graag stap voor stap verder in het proces om tot een mooi resultaat te komen.

Graag ontmoeten wij jullie in gemoedelijke sfeer en adviseren jullie vrijblijvend in de zoektocht naar de trouwringen van jullie dromen.

De actie!

Ontvang bij een set trouwringen t.w.v. €1.000,- of meer een set witgouden oorstekers mét diamant t.w.v. € 199,-.

Betalen met oud goud?

Tot en met 30 april 2024 ontvang je € 35,- p/gram 14krt oud goud op een aankoop (van trouwringen). Overstijgt de actuele goudprijs onze actie, dan geldt op dat moment onze normale dagkoers voor een aankoop.