Coby van den Bor Jewelry brengt elk jaar weer een prachtige nieuwe collectie oorbellen, ringen, hangers, armbanden en colliers uit.

De sieraden kenmerken zich door het gebruik van een grote diversiteit aan edelstenen en parels in combinatie met zilver, verguld zilver en 14 karaat goud. In alle ontwerpen is de liefde voor pure materialen zichtbaar. De handgemaakte sieraden worden met veel vakmanschap en passie door een klein team van stenenslijpers en zilversmeden in India vervaardigd. Dit maakt elk sieraad uniek. De gebruikte materialen en de manier van werken maakt dat de sieraden van zeer hoge kwaliteit zijn en tegelijkertijd heel betaalbaar blijven.

Coby van den Bor Jewelry maakt sieraden die speels, kleurrijk en stijlvol zijn. “Sinds 1985 ben ik actief als ontwerper en producent in sieraden. Ik geniet van het selecteren van de mooiste edelstenen van over de hele wereld om mijn ontwerpen mee te maken. De intensieve samenwerking met een team van geweldige vakmensen, maakt het mogelijk de sieraden stuk voor stuk de uitstraling mee te geven die ik voor ogen heb.”

Wij hebben een uitgebreide collectie van de sieradenlijn van Coby van den Bor in de winkel liggen. Zowel in zilver als verguld zilver en 14 karaat goud. Naast de populaire onyx en maansteen, bieden wij een ruime keuze in unieke sieraden met edelstenen.