“Design en trend die de eeuwigheid doorstaan.” Dat is de gedachte achter Bastian Inverum. Daarmee is Bastian Inverum een uitstekende aanwinst binnen de collecties van Juwelier Daniëls. Bastian Inverum werkt uitsluitend met duurzame materialen: 1e gehalte zilver (sterling zilver), glanzend goud, fonkelende diamanten, echte parels en fascinerende edelstenen. Bastian Inverum staat voor hoge kwaliteit met een vriendelijke prijs.

Ook Breuning sieraden is deze decembermaand aan de collectie van Juwelier Daniëls toegevoegd. “My life is pure fashion!” Met de sieraden van Breuning maak je een statement! Breuning sieraden onderscheiden zich door topkwaliteit en elan en is trend georiënteerd. De Breuning collectie bij Juwelier Daniëls, zijn 1e gehalte zilver met een hoogwaardig rhodiumlaagje, waardoor poetsen overbodig is. Exclusieve sets binnen de Breuning collectie zijn voorzien van echte kleurstenen, briljanten of zoetwaterparels.

Met Bastian Inverum en Breuning sieraden heeft Juwelier Daniëls een stevige stap binnen haar zilvercollectie gemaakt. Beide collecties sluiten goed aan bij NOL Sieraden,  waar Juwelier Daniëls al jarenlange een samenwerking mee heeft. NOL Sieraden is het meesterlijke Nederlandse zilvermerk,  dat garant staat voor tijdloze elegantie en pure eenvoud.

“Maak kennis met onze mooie zilvermerken”, zo vertelt Gert Raap enthousiast. “Wij laten je graag onze collecties zien.”