Trouwringen

Ontwerp je eigen relatieringen. Bij ons kunnen jullie je trouwringen naar eigen wensen samenstellen. Goud, zilver of titanium? Voor elk budget hebben wij de perfecte ringen.

Aller Spanninga

Trouwringen

Aller Spanninga

Vriendschapsringen

Aller Spanninga

Aanzoeksringen

Aller Spanninga

Sieraden voor de bruid

Aller Spanninga

Simon & Söhne Configurator

Aller Spanninga

ONTWERP eigen ringenset

Aller Spanninga

Eclat

Aller Spanninga

Aller Spanninga

Ontwerp je eigen trouwringen

……“Met Aller Spanninga en Simon en Söhne kunnen wij nagenoeg alle wensen op het gebied van relatieringen verwezenlijken”.

Met Aller Spanninga hebben wij een kwalitatief en prachtig Nederlands trouwringenmerk voor het aankomend bruidspaar in huis. De designcollectie biedt een uitgebreid aanbod gouden relatieringen voor elk budget. De ringen zijn bovendien aan te passen, zoals de breedte, de kleur en het aantal diamanten.

Met Simon & Söhne bieden wij de mogelijkheid om een set relatieringen helemaal zelf te ontwerpen met de configurator. Samen kunnen jullie thuis inspiratie opdoen. In de winkel helpen wij jullie graag stap voor stap verder in het proces om tot een mooi resultaat te komen.

Graag ontmoeten wij jullie in gemoedelijke sfeer en adviseren jullie vrijblijvend in de zoektocht naar de trouwringen van jullie dromen.

 

EEN AFSPRAAK MAKEN? ….

Tijdens onze openingstijden is een afspraak maken niet nodig.

Maak gerust een afspraak voor een avond.